Workshop Geven & Ontvangen van 19.00 tot 22.00 info zie FB

De workshop die ik geef, heeft als doel de mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van het geven en ontvangen van Aroma HandTouch in combinatie met Chinese handmassage. Zie voor meer info de pagina’s AromaTouch en HandTouch. Deze workshop is uitermate geschikt om met je collega’s, vrienden of familieleden te doen en is een mooie manier om ongedwongen kennis te maken met verschillende essentiële oliën van dōTERRA.

Een paar voorbeelden van dōTERRA oliën die u kunt toepassen:

  1. Lavendel = geeft rust, ontspanning en slaap; vermindert huidbeschadiging;
  2. Serenity = vermindert onrust en spanning;
  3. Forgive = voor het loslaten van boosheid;
  4. Pepermunt = geeft verkoeling en vermindert hoofdpijn.

Iedereen kan een handmassage geven. Ik leg u op een duidelijke en simpele manier hoe u de behandeling toepast of ontvangt bij/van de ander. U geeft of ontvangt altijd met liefde!

Vermindert stress

Brengt balans bij emotionele instabiliteit

Werkt pijnverlichtend

Geeft ruimte om verdriet te verwerken

Ervaar het zelf…

De hele workshop is gebaseerd op de intentie van de gever en het vertrouwen dat hij of zij geeft en waar de ontvanger van de behandeling voor open kan staan. Ik leer je via reflexpunten op handen, voeten, rug en oren een door de ontvanger zelf gekozen geur toe te passen en zo de behandeling toe te passen. Door een persoonlijke vraag te stellen en aan te geven wat er eventueel dwars zit, kan de gever van de handmassage met een bepaalde intentie te werk gaan. Dit kan ontspanning, rust, warmte, energie, troost geven en de band tussen jou en de vriend, familielid of collega versterken.

Like mijn FB-pagina https://www.facebook.com/wellnessdiving/ en maak kans op een gratis behandeling die bij elke 100 likes wordt verloot.

Kom in contact

Wilt u een Workshop met Peter Overdevest ervaren, maak gerust een afspraak!